Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Tonga

Proprietate de vânzare în Tonga

Regatul Tonga este situat între Fiji și Niue, la est de Australia, chiar sub Samoa, în Oceanul Pacific de Sud. Tonga este ultima monarhie polineziană din Pacific. Tonga este alcătuită din peste 150 de insule și este adesea numită „Insulele Prietene”, numele dat de căpitanul Cook datorită primirii prietenoase primite.

Insula principală, Tongatapu, este protejată de lagune și stânci de calcar. Aici este capitala rurală Nuku'alofa.

Este foarte dificil să cumperi o proprietate de vânzare în Tonga.

Spre deosebire de alte țări insulare din Pacific, nu există un teren comun în Tonga. Tonga practică un sistem de proprietate funciară oarecum feudal. Întreaga țară Tonga aparține regelui și, prin urmare, regele poate acorda nobililor și șefilor una sau mai multe proprietăți pentru a deveni moștenirea lor. Proprietatea asupra acestei proprietăți a fost transmisă numai membrilor bărbați ai familiei sau ai clanului. Fiecare bărbat cu vârsta peste 16 ani are dreptul la 8,25 acri de teren agricol și la un mic teren pentru a-și construi casa.

 

Străinii pot închiria terenuri de până la 99 de ani, sub rezerva aprobării de către cabinet. Proprietarii de proprietăți de vânzare în Tonga pot închiria doar cinci% din suprafața totală a proprietății lor. Niciun teren nu poate fi vândut.

De ce proprietatea de vânzare din Vava'u Tonga este atât de ieftină?

În comparație cu alte țări insulare, cum ar fi Fiji, prețurile din Tonga sunt atât de sub Fiji, trebuie să suspectăm ceva. Tocmai pentru că există motive pentru care Tonga are un preț foarte suspect la prețuri mici.

Motivul numărul unu pentru un preț mai mic în Tonga este; nu puteți „cumpăra” teren în Tonga, îl puteți închiria doar. În general, leasingul este perceput ca nu la fel de costisitor ca posesia, de unde și cel mai mic preț de achiziție a terenului.

Deci, dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Tonga, este mai bine să contactați un consultant calificat.

  •  
    Mutarea la Tonga. Expatriați și locuiți în Tonga.

        Visezi la un paradis, dar nu știi care destinație să alegi? Te-ai saturat de rutina obisnuita care este din ce in ce mai monotona si repetitiva? Recunoașteți-vă: vă puteți imagina într-un loc cald și însorit, în relaxare totală, dar nu știți cum să vă realizați visul? Nu vă faceți griji! S ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

De 99 de ani de închiriere în satul Toula, Vava'u, Tonga Lot la malul oceanului în Tonga la 5.000 USD sau B / O Preț cerut: 5.000 USD SUA (Negociabi...
Cod. 21985

DE VÂNZARE Insulă, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

7,407,684.00RON
DE VÂNZARE
Insulă

60000 m²
Insula privata de vânzare în Regatul Tonga 75 ani leasing transferabil, din surse regenerabile. Construi o vila statiune ortouristic privat.
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB